maanantai 5. syyskuuta 2016

Elmo-cup I

No niin, nyt on taas omat kokeet saatu pietettyä. Kuusi koiraa saatiin paikalle, kolme karhukoiraa, kaksi jämptiä ja sitten Ruusa edustamaan harmaita. Kokeen tarkemmat tulokset löytyy esimerkiksi Poston Erä ry:n sivuilta.

Ruusan kohdalla koe ei tosiaan mennyt putkeen. Hakemaan 7:30 ja löytöhaukku alkoi 8:15. 90 min jälkeen tuomari porukka antamaan ensimmäistä karkkoa ja haukusta löytyikin loukkaantunut poro. Koira ei onneksi koskenut poroon, ainoastaan haukkui sitä hyvän matkan päästä. Siitä sitten koira kiinni ja paikan vaihto, mutta eihän siitä enää mitään tullut, joten Ruusa harmillisesti hakupisteille HIRV0 14 pisteellä. 


Kaikissa muissa maastoissa oli hirvihavaintoja ja kolme ykköstä saatiinkiin aikaan. Itse olin tuomarina muutaman vuoden ikäiselle karhukoiranartulle ja pelikaveriksi valikoitui yksinäinen vasa. Koira pelasi hienosti ja löytöä lukuunottamatta meillä oli varsin onnistunut päivä. Löytö tosiaan tapahtui muutaman sadan metrin päästä, minkä vuoksi pisteet jäivät 87 p, Mutta hieno ykköstulos siitä huolimatta!


17.päivä on Elmo-cup:n toinen osakilpailu. Ruusan kanssa olisi tarkoitus lähteä vielä sinne kokeilemaan viimeistä ykköstä. Koirassa ei pitäisi olla vikaa, eilen ei vain oikeen tuurit olleet kohillaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti