lauantai 8. marraskuuta 2014

Vähän syksyä

Tämä syksy on ollu hyvinki vaihteleva koirien osalta. Varsinki Ruusalla. On niitä todella hyviä päiviä, mutta sitten on myös niitä päiviä, ettei oikeen tiiä että missä mennään. Mutta tosiaan silloin ku sattuu hyvä päivä niin se ruukaa kyllä myös olla tosi hyvä. Haukku työskentelyhän tuolla koiralla on ihan mahtavaa. Hirvet jää todella hyvin löytöpaikalle, HT on yli sata, seuraaminen sujuu, sekä myös pysäyttäminen ja yhteydenottojakin on jopa pariin kertaan tullut. Veteenhän tuo tyttö ei mene, eikä oikeastaan jäällekkään, mikä on ihan hyvä tähän aikaan vuodesta. Säilyypä koira suuremmalla todennäköisyydellä hengissä. Vielä kun saadaan hakua laajemmaksi niin hyvä tulee.


Tuo Ruusan ensimmäinen hirvi on kyllä teettänyt. Kun on pidetty tuota ensimmäistä kaatoa tärkeänä, että se pitää olla täysin seisontahaukkuun yms niin on monta tilaisuutta joutunut olemaan käyttämättä. No viimein 25.10. onnistui ja Ruusalle saatiin ensimmäinen vasa. Koira tietysti lähti emän perään, mutta onneksi se meni joen yli, joten koira tuli samantien takaisin kaadolle. Tässä välissä käytiin kokeissa, jääden hakupisteille. Mutta 5.11. koiralle saatiin taas vasa muutaman tunnin työskentelyn päätteeksi, huippu koira. Toivottavasti juoksut ei tule ihan heti, niin pääsee vielä joulukuun puolella käymään kokeissa koiran kans.


Romeolle on tälle syksylle saatu kolme hirveä ja poitsu on ollu ihan hyvä varma ittensä. Välillä nyt loppu syksystä näkyy väsymyksen merkkejä, mutta nyt on mettästys jäänytkin vähemmälle niin eiköhän se siitä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti