torstai 17. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa jonkinlaisia kuulumisia. Kevät ja kesä on menny koirien suhteen hyvinki lepposasti. Oikeastaan ainoa mainitsemisen arvoinen juttu taitaa olla se, kun Ruusa kävi haukkumassa konekarhua Kelujärvellä toukokuussa. Pisteitä en nyt tähän hätään muista, pirpana haukkui konetta hienosti, mutta lopussa kiinnioton kanssa oli hiukan ongelmia. Ei siis vikaa koirassa vaan enemmänkin hihnan toisessa päässä ja koulutuksessa. Noh, kyllähän tuo joskus tulee kutsustaki takasin. Siis joskus. Kun siltä tuntuu.

Hellettä on ollu nyt parin viikon aikana enemmän ku tarvis. Koiria on rannalla käytetty, mutta eihän nuo nyt suostu uimaan. Oma häpiänsä. No mutta enää pikkusen rapia kuukausi ja koiratki pääsee irti. Olen joskus jo tainnu sanoa, mutta kauhian mielenkiinnolla ootan tätä syksyä, että mitä tuosta lapsesta tulee. Kauhia luottohan tuohon on ja ekat kokeetki on jo valmiiksi katottu. Heh. Onneksi on silti ees yks koira, joka pelaa varmasti syksyllä. Go Romeo. 

Ainiin, ja ne korvat. Ruusa ja sen hemmetin korvat. Ei niistä tainnu ikinä tulla semmosia ku pitäis. Tai ainakaan vasemmasta korvasta. Eli toisin sanoen näyttelypuolella luotto on karissu tuohon neitiin tämän kevään aikana, mutta onneksi se ei mettästystä haittaa. Ja onneksi Ruusa nyt muuten on niin nätti, että eikhän sieltä näyttelyistä jotaki tule sitte talvella, mutta valiota tuosta tuskin koskaan tulee. Haittaakse? ei. 

Pitemmittä puheitta haukkurikasta syksyä kaikille! muutama kuva kevään/kesän ajalta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti