perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulu on taas riemuitkaa nyt

Toivottelenpa siis hyvät joulut kaikille ja parempaa uutta vuotta! Lunta täällä onkin jo ihan kiitettävästi kuten kuvasta huomaa. Pakkasta ei ole kuin muutama hassu aste, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Koirille on jouluherkut ostettu ja muutenkin alkaa olla valmista ottamaan joulu vastaan. Toivotaan, että aaton jälkeen kuvien laatukin paranisi edes hiukan.

Mutta se siitä joulusta. 

Nyt muistellaan tätä vuotta, joka on ollut meille erityisen mahtava ja täynnä yllätyksiä. 
Tavoitteenahan meillä oli saada Romeosta muoto- ja käyttövalio ja niinhän siinä kävikin, tosin hiukan paremmin kuin olisin osannut kuvitella. Vuoden 2011 näyttelysaldo on siis kolme näyttelyä, joista kaksi BIS-voittoa ja yksi vara-SERT ja vara-CACIB. Enpä ois uskonu, että vuoden huonoin tulos olisi pu2...Enemmänkin oltaisiin käyty, mutta sattuineista syistä ei pystynyt. 
Koepuolella menikin sitten hiukan kehnommin, mutta ei silti huonosti. Tuloksena siis kolmesta kokeesta kaksi ykköstä ja yksi nolla. Metsällä Romeo toimi hienosti jälleen ja tuloksena (noin) kymmenen kaatoa. Ensi syksyä odotellessa. 

Sitten katse kohti tulevaa.

Vuodelle 2012 ei suunnitelmia ja tavoitteita hirveästi ole, sillä kaikki mitä vaan osaisin kuvitella saavutettiin jo edellisenä vuonna. Parissa näyttelyssä olisi ainakin tarkoitus käydä. Toivoen tietty, että ERI-putki jatkuisi, mutta osaan kyllä odottaa EH:takin tuomarista riippuen. Puolivuotta pidetään kuntoa yllä, jotta ollaan heti elokuussa valmiita starttaamaan metsälle ja ehkä pariin kokeeseenkin. Hienoa olisi myös, jos ensi syksynä tulisi se karhu vastaan niin pääsisi Romeokin tositoimiin. Nipsu... jatkaa eläkepäiviään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti